... "Planters krijgen te maken met stormen en met seizoenen. Uitrusten is er zelden bij. Anders dan een gebouw groeit een tuin altijd door. Hij vraagt om voortdurende zorg, maar tegelijkertijd biedt hij zijn tuinman een leven dat zijn zin behoudt, een leven als een groot avontuur." Uit: ‘Brida’, Paulo Coelho

>Home/Leerarchitect/Realisatie
Ontwerp
Materiaal
Realisatie
Inspiratie

Realisatie


Met een stevig ontwerp als basis en de juiste materialen tot je beschikking, is het tijd voor realisatie van alle mooie plannen. Tijd voor het uitvoeren, tijd voor 'actie'.
Maatwerkt kan betrokken worden bij die realisatie. Maar wel op basis van wat er al in de organisatie aanwezig is om zélf vorm te geven aan de realisatie.

Maatwerkt kan hierbij verschillende rollen aannemen. Zo kan het gaan om begeleiding bij de realisatie. Ook kan er gekozen worden om aanwezige expertise van Maatwerkt middels training over te dragen. Soms is een lezing de meest geschikte manier.

Gaat het naast het overdragen van inhoudelijke expertise ook over de meer persoonlijke kant van realisatie? Dan biedt Maatwerkt op maat coaching of teamcoaching aan.

Canadastraat 52 - 8141 AD Heino - 0572 39 42 59 - info@maatwerkt.nl  X