"Het zoeken naar iets kan even interessant zijn als het vinden ervan."
Uit: 'Brida', Paulo Coelho

Links

 Brein | Collega ondernemers | Specialisten | Mooie plekken | Overige

BCL Instituut Jacquelien is geaccocieerd aan het BCL Instituut als opleider en adviseur voor trainers/ opleiders/ docenten. Ze behoort tot de groep van BCL Experts.

Brainology Een site waarin het gedachtegoed van Carol Dweck over de fixed en growth mindset is vertaald voor leerlingen op het voortgezet onderwijs en hoger onderwijs.

Neurokids Een Nederlandse informatieve site over de werking van de hersenen. Ook voor volwassenen geschikt om de werking van het brein in begrijpelijke taal gepresenteerd te krijgen.

Hersenstichting Mede door donaties aan de hersenstichting worden we een hoop wijzer over zowel het beschadigde als gezonde brein. Maatwerkt is ook donateur, u ook?

Neuropsychologische diagnostiek Op zoek naar een onderzoeksbureau in de buurt? Neem contact op met de coordinator van de sectie Klinische Neuropsychologie (vermeld onderaan de pagina).

Natuurinformatie hersenen Zeer toegankelijk beschreven informatie over de werking van de hersenen in een vogelvlucht. Mooie en overzichtelijke plaatjes.

Breinpagina NS Opleidingen 'Aanjager' Brigitte Spee laat zien wat er allemaal aan breinactiviteiten binnen NS worden ondernomen.

Brainrules Deze site, behorende bij het boek Brain rules van John Medina, geeft een overzicht van de inhoud van het boek en filmpjes ter illustratie.

Filmpje over sublimale be´nvloeding Dit filmpje laat meesterlijk zien hoe wij in het dagelijks leven worden be´nvloed. Voor Maatwerkt een argument om zeker de context waarin geleerd wordt te be´nvloeden.

Pagina met nog meer links Op deze site zijn nog veeeel meer links naar Nederlandse en Engelse sites te vinden die gaan over de werking van de hersenen.

Leren is een makkie Site voor kinderen over hoe je slimmer kan leren, maar ook voor volwassenen interessant.

Canadastraat 52 - 8141 AD Heino - 0572 39 42 59 - info@maatwerkt.nl  X