"Er is een gezegde dat je in alle talen tegenkomt: uit het oog uit het hart. Maar ik durf te stellen dat eerder het omgekeerde het geval is: hoe meer iets uit het oog is, hoe meer ons hart het mist."
Uit: 'Elf minuten', Paulo Coelho

>Home/Referenties/Breinleren

Referenties

 Leerarchitect | Breinleren

Net zoals ieder bedrijf moet Maatwerkt het ook hebben van mond-tot-mond reclame. Als klanten het over Maatwerkt en breinleren hebben, zeggen zij het volgende:

 


"Werken met Jacquelien is even verrassend als betrouwbaar, gedegen en creatief, deskundig en speels, maar bovenal met maximale inzet, en altijd tot in de puntjes verzorgd."

Een Senior Adviseur van een afdeling Advies & Ontwikkeling van een groot vervoersbedrijf

Leuk, inspirerend en uitdagend!

Het breinlab was voor ons als trainers vooral leuk om te doen. Een mooie manier om verder te professionaliseren. Weer even zelf in de rol van deelnemer om nieuwe inzichten op doen. En te ervaren hoe Jacquelien de workshop  uitvoert: she practices what she preaches!
Het breinlab inspireert ons om na te denken over nieuwe (variatie in) werkvormen vanuit het ‘brein’perspectief. De breinkennis gebruiken we als ‘ondertiteling’ en bewustwording van onze acties. We waren al op de goede weg en we zien het als een uitdaging om de principes van breinleren nog meer en beter te verankeren in ons gedachtegoed over trainen.

Adjunct-directeur van een gerenommeerd trainingsbureau en School voor Training

“Goed toegepast + gekoppeld aan onze praktijk & trainingen. Veel nieuwe ideeën. Het gaat weer borrelen! Goed gedaan! Goede vorm.”
“Wat je doet in de praktijk is terug te voeren op de breinwerking. Door meer te weten over de werking, kun je gebruik maken in het aanbieden, de manier van aanbieden van de lesstof.”
“Practice what you preach!”
“Goed verhaal. Enthousiast, energiek & inspirerend! Het maakt me bewuster van de mogelijkheden. Dank je,”.

Een aantal deelnemers van een workshop voor een overheidsorganisatie

"Je breinlaboratorium is heel vernieuwend, verrassend en creatief. Alleen al je witte labjas. Dan ga je denken: hè, wat gaat hier gebeuren? Door jouw aanpak staat meteen mijn amygdala in de goede stand! Je doet ook wat je predikt, we moeten herhalen en zintuigen gebruiken etc. Dus een uitstekende workshop, een 10!"

Een deelnemer die zelfs twee keer het breinlaboratorium bezocht

"Met Maatwerkt heeft Triple Plus op verschillende fronten naar volle tevredenheid samengewerkt. Bijvoorbeeld in het opzetten en implementeren van ontwikkelassessements voor projectmanagers en het opzetten van een IPMA leergang. Kenmerkend voor de stijl van Jacquelien is dat ze buitengewoon professioneel en nauwkeurig is. Haar creatieve ideeën over hoe een training het beste kan worden opgezet met principes van Brein Centraal Leren zorgen in positieve zin voor verassingen. Als trainer leer je toch anders te kijken naar de opzet van een training."

Een senior projectmanager van een collega bedrijf

Canadastraat 52 - 8141 AD Heino - 0572 39 42 59 - info@maatwerkt.nl  X